Het verschil tussen warmgewalst gegalvaniseerd blad en koudgewalst gegalvaniseerd blad

August 26, 2021
Laatste bedrijfsnieuws over Het verschil tussen warmgewalst gegalvaniseerd blad en koudgewalst gegalvaniseerd blad

Bij de regelmatige handel van gegalvaniseerde bladen, is de koudgewalste basisgalvanisatie belangrijkste, en de warmgewalste substraten zijn vrij zeldzaam. Dan, wat is het verschil tussen warmgewalste substraten en koudgewalste substraten gegalvaniseerde producten? Maak een eenvoudige interpretatie van de volgende aspecten

Kosten

Omdat er één minder proces dan het koudgewalste substraat is, is de productiekost om het warmgewalste substraat te galvaniseren lager, hoofdzakelijk toe te schrijven dan dat van het koude rollen aan de onthardende kosten en de het koude rollen kosten, en de andere processen zijn gelijkaardig.

Kwaliteit & Prestaties

Omdat het warmgewalste substraat slechts ingelegd en onthard is om oppervlakteonzuiverheden te verwijderen, is zijn oppervlakte vrij ruw, is de adhesie van de zinklaag beter, en de dikte van de deklaag is beïnvloed naar 140/140g/m2. Nochtans, is de diktedimensie niet zo hoog zoals dat van het koude rollen. Aangezien de meesten van hen dikke zinklagen zijn, wordt de dikte van de zinklaag niet uniform gecontroleerd. Er is weinig verschil in mechanische eigenschappen, en sommige eigenschappen zijn nog beter dan het koude rollen.

Toepassingsgebied

Het warmgewalste grondplaat gegalvaniseerde blad is niet zo goed zoals koudgewalste grondplaat wegens zijn dimensionale nauwkeurigheid en oppervlaktekwaliteit, en de dikte is dikker dan koudgewalst gegalvaniseerd blad, zodat wordt het vaak gebruikt voor structurele leden met lage oppervlaktevereisten maar vereisten met hoge weerstand en dikte.

Bijvoorbeeld, de structurele delen van wasmachines, ijskasten en andere huishoudapparaten, automobiele interne structurele delen, automobiele chassis structurele delen, personenautolichaam, dak, wegvangrail, cold-formed staal, enz.

Omdat de kosten van warmgewalst gegalvaniseerd blad laag zijn, en aangezien de technologie vordert, wordt de dikte van de specificaties steeds belangrijker, en de hoeveelheid gebruik stijgt geleidelijk aan.

 

Rang

De gemeenschappelijke rangen van warmgewalst gegalvaniseerd blad zijn DD51D+Z, HD340LAD+Z, HR340LA, HR420LA, HR550LA, enz.

Het koudgewalste gegalvaniseerde blad beantwoordt aan DC51D+Z, HC340LAD+Z, HC340LA, HC420LA, HC550LA, enz.

Er is ook een rang die niet of het koudgewalst of warmgewalst substraat is, zoals DX51D+Z. specificeert. Over het algemeen, kan deze rang als warmgewalst gegalvaniseerd blad worden beschouwd.

 

CONTACT DE V.S.

MOBIEL

+86-21-61179338

 

E-mail
info@rogosteel.com
sales@rogosteel.com


WEBSITE

www.rogosteel.com
www.rogochina.com