Mr.Ahmad het bezoeken

July 5, 2022

Op 17 December, 2019, heeft ROGOSTEEL een andere klant aan bezoek-M. ontvangen. Ahmad, een vriend van Jordanië. Op 8 December, hadden wij de eerste samenwerkingsorde met ons -108 ton van PPGI-Staalrol. De klant de storting aan maakte ons de volgende dag en deelde ons mee dat zij aan China op een zakenreis in een paar dagen zouden komen. Hoewel wij ook een paar honderd ton proeforden hebben, wijst dit ook op het vertrouwen en de verwachtingen van Mr.Ahmad.

Op 17 December, kwamen M. Ahmad en zijn medewerker bij de Internationale Luchthaven van Shanghai Pudong aan zoals gepland, en onze afdelingschef Sean wachtte reeds bij de luchthaven. Hoewel de cliënt niet goed in het Engels is, dit ons niet verhindert de meeste passende regeling voor de cliënt te maken. Na een korte groet, taxi?den Sean en M. Ahmad en zijn partij aan ons bureau in Shanghai. Na dat, was het een eenvoudige bezoek en een onderhandeling. De klant openbaarde de bedoeling om nieuwe producten in de toekomst te kopen. Wij beloofden ook om klanten de beste prijs en de kwaliteit te geven.

In dinertijd, volgens de behoeften van klanten (Mr.Ahmad en zijn medewerker zijn Moslims), nemen wij klanten om geroosterde vissen te eten. Dit is aanvaardbaar voor Chinese en buitenlandse vrienden.
De klant verliet Shanghai voor Yiwu die dag en bleef in Yiwu ongeveer 10 dagen.
Toen wij zijn goederen produceerden, ging de klant naar onze fabriek de productie controleren en alles ging regelmatig. De goederen werden verzonden naar Tianjin-Haven de volgende dag, en Sean begeleidde Mr.Ahmad om de verpakking en het versterken van de goederen te inspecteren. En begin de dag, werd de klant terug gestuurd naar Yiwu, en een reeks regelingen verliet een goede indruk op de klant.